22 Nisan 2009 Çarşamba

Kartal Kimi Korkuttu?


Lig Tv'nin internet sitesinde Beşiktaş - Ankaraspor maçıyla ilgili haberin başlığı bu. Kartal taraftarını korkutmuştur, ama bırakın bunu taraftar siteleri bu şekilde duyursun. Lig Tv'nin finalde bir Fenerbahçe - Beşiktaş eşleşmesi istemesi kadar doğal bir şey yok tabi. Kimsenin de buna diyecek bir şeyi olduğunu sanmıyorum. Ama bunun dışavurumu iyi bir intiba değil kendileri açısından. Gerçi Lig Tv'nin intibası daha önce sayısız vukuatla yerle bir olduğundan bunu pek düşüneceklerini sanmam. Şu anki şansları Ankaraspor'un taraftarsız bir belediye takımı olması. Yoksa daha büyük bir kitleyi adamdan saymamış olacaklardı.

Ayrıca peşinen belirtmek isterim. Bunları yazarken Beşiktaş'ı durumun tamamen dışında tutuyorum. Eleştirdiğim şey Lig Tv'nin haber adabından uzaklığı. Bu nedenle Beşiktaşlı arkadaşlar tarafından yanlış anlaşılmak istemem. Kendilerini tebrik ediyorum.

2 yorum:

stingachu dedi ki...

SOyle demek de istemis olabilirler: Fenerbahce'nin kupayi alma ihtimalinin artmasindan cok korktuk. Simdi ihtimal daha az, bir oh cektik.

Adamlar tabi BJK-Fener finalini isteyecekler. Fenerbahce icin bir tek kupa kaldi, ortami germek icin hemen ise baslayacaklardir. Kupa giderse, kimler gider, falan filan baslayacak birkac gune kalmaz. BJK ile zaten kupa maclari hep ya olayli geciyor ya da hakem rezaletiyle kapaniyor. Bu da adamlarin ekmegine yag suruyor. Konusacak milyon tane mesele sunuyorlar. Fener finalde Ankarasporla oynayacak olsa bu kadar tantana kopar mi? Kopartabilirler mi? Ankaraspordan atiyorum Mahmet Cakir Fenerbahce'li Volkanla yumruklassa ne olur? Hicbirsey olmaz, iki gun sonra unutulur. ama Bobo ile Emre birbirine girse. Ohooo deymeyin keyfimize, tadindan yenmez.

mcD dedi ki...

Tebrik ediyorum bunu yakaladığın için.
Ankaraspor sanki yeni zelanda takımı allahım yarabbim...