10 Nisan 2009 Cuma

Emre Sami Yen'e Nasıl Gidecek?


Geçen yaz sorulmaya başlanan, son 1 haftada sıklığını arttıran bir soru oldu bu:
"Emre Sami Yen'e Nasıl Gelecek?"

Neden? Daha önce Galatasaray'da oynadı. Daha da ötesi altyapıdan geldi, orada duyduk adını. Fenerbahçe'ye gelmesi de herkesin beklediği bir şey değildi. Şimdi ben de düşünüyorum, Sami Yen'e nasıl gidecek? Özellikle Fenerbahçe formasıyla... Gidince ne olacak? Düşünüyorum taşınıyorum, aklıma çok farklı şeyler gelmiyor. Sahaya çıkınca yuhlanacak, belki top ayağına gelince de ıslıklanacak. Belki 1-2 de pankart olacak. Daha fazlası gelmiyor aklıma. Sonra bir bakıyorum, bu saydıklarım iki takım arasında gidip gelen futbolcuların çoğuna olmuş. Hiçbirinin de eli ayağına dolanmamış. Onun için Pazar günü Emre'nin halini düşünenlere peşinen söylemek isterim, iyi veya kötü oynayacak ama bunun stad atmosferiyle pek bir ilgisi olmayacak. Kaldı ki memlekette Emre'nin nasıl bir oyuncu ve kişilik olduğunu bilmeyen yok. Bu nedenle kendisinin duygu seline kapılmasını, tribünlerden etkilenmesini, sahaya çıkmaya korkmasını beklemek pek akıllıca olmaz.

Emre Sami Yen'e nasıl gidecek? Fatih Akyel Sami Yen'e, Tümer Metin İnönü'ye, Rüştü Reçber Kadıköy'e nasıl gittiyse öyle gidecek. Büyütecek ve kafa yorulacak bir şey yok. Muhtemelen Emre de düşünmüyordur...

2 yorum:

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

Emre cimbomun dıttırı dıttt sesleriyle sahaya çıkıcak 5-6 defa tribüne çağırılacak maçtan önce

stingachu dedi ki...

tahminim takim otobusuyle gidecegi:). belki ozel arabasiyla gider, aslinda yukaridan helikopterle inse sahaya daha bi manyak olur:)