15 Nisan 2009 Çarşamba

Chelsea 4 Liverpool 4


Malumunuz ligimizdeki futbolcuların hatrı sayılır bir bölümü televizyonda maç seyretmeyi sevmiyor. Ama seyreden kesimi mhtemelen bir şekilde düşündürmüş ve utandırmıştır dünkü maç. Futbolun bilinen kurallarının, daimi tabularının yıkıldığı maç olmuştur. Artık kimse diyemez Chelsea, Stamford Bridge'de gol yemez. Ayrıca kimse bir Liverpool maçında skor ne olursa olsun "Bu maç dönmez" de diyemez. Deplasmanda atılan 3 gol her şeyi bitirdi de diyemeyiz. Ama şunu da söylemek gerek. Bizim takımlarımıza böyle oynamadıkları için kızmayın lütfen. Daha iyi futbol oynanabilir ama böyle maçlar çıkarabilmek iştir. Bu sebeptendir ki 4 yılda 1 geliyor bu tip maçlar. Başta da söylediğim gibi, umarım bizim futbolculardan bu maçı seyredenler olmuştur. Olmamışsa da bir akşam idmanı olarak tesislerde izlettirilmeli diye düşünüyorum.

Liverpool'u tebrik ediyorum ama istediğim taraf atladı turu. Barcelona - Chelsea eşleşmelerini özlemiştim. Liverpool'un kafası rahat olsun, Premier Lig'i kazanmaya baksınlar artık.

* * *

'19 Fabio Aurelio 0-1
'28 Xabi Alonso 0-2
'51 Didier Drogba 1-2
'57 Alex 2-2
'76 Frank Lampard 3-2
'81 Lucas 3-3
'83 Dirk Kuyt 3-4
'89 Frank Lampard 4-4


* * *

Çok acayip.......

3 yorum:

ilkay dedi ki...

kötü maçtı.

Quaresma7 dedi ki...

Olağanüstü bir maç. Nutkum tutuldu. Uzatmalarda N'Gog'un şutunu Essien kafayla çizgiden çıkarmasa Liverpool 6.'yı bir şekilde bulup turlardı gibi geldi bana. Chelsea-Liverpool'un 0-0 /1-1 / 1-0larına alıştık, bunlardan zevk almasını bildik. Ama bu bambaşka oldu...

cikkoleite dedi ki...

Macin kilit ani Drogba´nin Semih´in Almanya macinda attigi gole cok benzeyen o goldeki Reina´nin hatasi.O gol olayi bitirdi bence.