24 Nisan 2009 Cuma

Aziz Yıldırım


Bence de devam etmeli. Ama bunu resmi site söylememeli. Resmi site "devam ediyor" ya da "etmiyor" şeklinde duyursun yeter. Zaten taraftarın oyuyla başkan seçilmeyeceği için bu şekil bir duyurunun kimseye bir faydası olmayacaktır.

Güven Sazak, Lefter Küçükandonyadis, Mehmet Ali Aydınlar, Şenes Erzik, Fikret Kırcan, Faruk Ilgaz, Eşref Aydın, Tahsin Kaya, İsmet Sezgin, Rıdvan Özdin ve Uğur Dündar'ın Aziz Yıldırım'la ilgili görüşlerinin çoğunu desteklerim. Başkanlığı boyunca önemli sportif hataları ve son birkaç senede futbol takımına tesir eden ciddi hataları olmuştur Aziz Yıldırımın. Ama bunların hiçbiri Fenerbahçe'yi getirdiği noktayı değiştirmez. Aziz Yıldırım'ın gündeminde şu an 1 milyon üye projesi var. En azından bu projeyi gerçekleştirene kadar görevinde kalması taraftarıyım. Evet bence de, Aziz Yıldırım devam etmeli.

4 yorum:

twilost dedi ki...

bu yaştan sonra kişiliği değişecek değil ama gene de biraz daha ben bilirim edasıyla hareket etmese ve takımlardan-sadece futbol değil diğerleri de- elini ayağını çekip işi iyi anlayanlara yönettirse de gerçek bir efsane olmaya çalışsa süper olacak..hoş başkan olarak kalmasını istemiyorum ama kesin o seçilecek...

Bolat dedi ki...

ben de ayni kanaatteyim, devam etmeli...

Diktatörlüğe SON dedi ki...

Lütfen git.

Sade dedi ki...

Yaptığı icraatlar karşılığında Fenerbahçe'nin O'nun oyuncağı olduğuna inanmasından dolayı ben Aziz Yıldırım'a hiç ısınamadım. En basitinden bir başkan kaprisli olmamalı, sabırlı ve öngörülü olabilmeli, şuana kadar pek bunu göremedim. Umarım ileride hep beraber görebiliriz.