12 Nisan 2012 Perşembe

Semih oynamalı

29 yıldır Türkiye Kupası'nı kazanamayan Fenerbahçe hasretini 30 yıla çıkaracaktı ki sahneye Semih çıktı! En son 2 Şubat'ta Samsunspor deplasmanında oyuna giren 'nöbetçi golcü', iki ay aradan sonra Aykut Kocaman'ın son umudu olarak Kayserispor'a karşı bitime 8 dakika (!) kala şans buldu. Girer girmez de ceza sahasında etkili oldu, hem gol pozisyonu yarattı, hem kendi pozisyona girdi. Nitekim de uzatma dakikalarında Özer'in ortasına dokunan oydu, topu boş filelere göndermek Sow'a kaldı.

Aykut Kocaman'ın oyuncuları kadroya alış tarzı biraz farklı. İsimden öte başka şeylere bakıyor. Kocaman kriterlerini kısaca 'iş ahlakı' çervesinde özetliyor. Elbette gönül ister ki bir futbolcu kadroya girebilmek için antrenmanlarda kendini yırtsın, kaybettiği formasını geri kazanmak için herşeyini ortaya koysun. Ama bir şekilde de bu adamlara şans vermek, umut aşılamak gerekiyor.

Semih, süzme golcü. Adam golü kokluyor. Atamasa da ortalığı karıştırıyor, arkadaşları pozisyona giriyor. Evet, sezonun ilk devresinde kötüydü ama ikinci devrede de bu kadar arka plana atılacak bir isim değildi. Profesyonel kariyerinin tamamını Fenerbahçe'de geçirmiş Semih şansı hakediyor. Zira yapabileceklerini biliyoruz.

2 yorum:

bss dedi ki...

taraftarlık işte böyle bir şey,biz de kötü sezonumuz da emre çolak bir maç iyi oynadı mı ümitleniyorduk hazır olmadığı halde hazır sanıyorduk.

inşallah aykut kocaman kendisini 2. yarının sonlarına doğru alır da kazanmaya başlar.semih gibi tilki golcü kalmadı,milan baros un durumu da ortada.

hep söylerim iyi bir semih topu kalecinin kapattığı köşeden sadece 3 cm top çapından daha büyük delikten sokar,dk 119 da topu gelişine adama çarptırıp 90 a takar.günün de oldu mu maç kazandırır semih :)

bss dedi ki...

tam galatasaray a lazım golcüden,elmander makinasını ortaya çıkartacak.