1 Eylül 2011 Perşembe

Baggio-Appiah-Guardiola

Birkaç gün önce Kezman, "para mühim değil, Fenerbahçe'nin bu zor günlerinde isterlerse dönerim" diyordu. Daha sonra da Appiah'tan haber geldi, o da aynı şeyleri söylemiş. Kezman BATE ile resmi sözleşme imzaladı, bu sene Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Appiah ise talihsiz sakatlığının ardından sahalara bomba gibi dönemedi maalesef. Geçen yıl Cesena ile 14 karşılaşmaya çıktı. Şu an bonservisi elinde ve PAOK ile görüşüyor. Bazı futbolcular ne olursa olsun iz bırakıyor ve özleniyor. Bu yüzden şu sahadaki rekabeti fazla sevmiyorum. Keşke çubuklu içinde tekrar görebilseydik ama rekabet göz önüne alınınca imkansız.
Fotoğraftan bahsedelim biraz da. Appiah, Brescia formasını 1 sezon terletiyor, o da 2002-03 sezonunda. Yanında Guardiola, önünde Roberto Baggio oynuyor. Daha büyük hayal ne olabilir ki... Ganalı o yıl kariyerinin en yüksek performanslarından birini sergiliyor zaten. Yedi gol atıyor ve ertesi sezon da Juventus'un formasını sırtına geçiriyor. Sonraki hikayeyi hepiniz biliyorsunuz.
Fotoğrafta olmayan ama kadroda o yıl bulunan bir başka tanıdık isim daha var. Kim dersiniz? Bilica... :) O da Baggio ve Guardiola ile oynama şansına nail olanlardan. O zamanlar henüz 23 yaşında. Ligin son haftalarında mücadeleyi kazanıyor ve 11 kez forma şansı buluyor. Futbol enteresan, zaten hayat da enteresan...

1 yorum:

steven_stiffler dedi ki...

http://4.bp.blogspot.com/_y2TwmZa3XqI/SV6xdt6xP5I/AAAAAAAAAXE/bIOO9myDzb4/s1600/bresciatrib%C3%BCn.jpg

Bilica,Matuzalem,Toni,Appiah...