28 Şubat 2011 Pazartesi

Sicilya'da raconu Udinese kesti

Bu sene Serie A'nın güzelliği bambaşka. Şampiyonlar Ligi'ne katıldığı yıldan beri sempati beslediğim Udinese, yıllar içinde düşe kalka bir şekilde yoluna devam ediyor. Di Natale ise yıllanmış şarap misali her sene bizlere resitaller sunmayı ihmal etmiyor. Alexis Sanchez'i ise anlatmaya gerek yok. Adam Dünya Kupası'nda rüştünü ispat etti. Udinese bu tip yetenekleri çıkartıyor lakin pek paraya çeviremiyor. Bense yıllardır Zebralar için 'ha bu yıl, ha şu yıl' sıçrama yapacak derim ama o da olmaz. 
Palermo'ya Sicilya'da 60 dakikada 7 tane attılar bugün. Dört gol Alexis Sanchez'den, üç gol Di Natale'den. 60'ta rakibi 10 kişi kalınca durulmuşlar. 10 haftadır kaybetmiyorlar. Juventus'un günden güne eridiği ligde bu sene Avrupa Ligi'ne gitmeleri sürpriz olmaz.
Palermo kötü takım değil. İlk yarıdaki performansını dillerden düşürmedik ama nefesi buraya kadar yetti. Yapılacak 2-3 takviye ile çok daha iyi yerlerde olabilirlerdi. Son üç haftadır puanı yok. Toparlanıp ilk yarı performansını yakalayabilirler mi göreceğiz.

Halaya kalkmadan olmaz tabi.

1 yorum:

Sekhranikos dedi ki...

Stochun yerine beklediğim alexisin şov yapmasına sevinsemmi içmi geçirsem bilemedim!

Aziz!!!!!