24 Ocak 2011 Pazartesi

Akademi İstanbul Spor Gazeteciliği Sertifika Programı


Son zamanlarda spor gazeteciliğine ilgi bir hayli artınca sertifika programı veren kurumlar da artmaya başladı. Akademi İstanbul da bir sertifika programı açmış. Detayları alttaki metinde ve kurumun internet sitesinde. İlgilenenlere duyurmuş olalım.


Spor Gazetecisi Olmak  İstiyor musunuz?
Spor Gazeteciliği’nde deneyim sahibi olmak isteyenler… 1910 yılında beri kurulu olan ve üniversitelerin ön lisans programları ile eşdeğer eğitim veren Akademi İstanbul, Spor Gazeteciliği’nde deneyim sahibi olmak isteyenlere kapılarını açıyor.
Spor ve medya dünyasına ilgi duyanlar, iletişim alanında kendine güvenenler, spor gazeteciliğini öğrenmek isteyenler ya da halen medya alanında çalışan ve kendini bu alanda geliştirmek isteyenler için geliştirilmiş sertifika programı, kariyerinde 5 Dünya Kupası, 6 Avrupa Futbol Şampiyonası ve 2 Olimpiyat bulunan tecrübeli spor yazarı, gazeteci ve TV yorumcusu Kemal Belgin ve dünyanın en iyi 100 sayfa tasarımcısından biri olan tecrübeli gazeteci Cahit Özbay eşliğinde yapılacak dersler ile spor basınına yeni yetenekler kazandırmak amacında...
Birbirinden bağımsız her üç ayda bir yapılacak sertifika programı, 120 saatten oluşurken toplamda 12 hafta sürecek.
Sertifika Programı ilgili detaylı bilgiye ulaşmak isteyenler  akademiistanbul .com adresini ziyaret ederek ulaşabilirler.

Hiç yorum yok: