20 Ekim 2008 Pazartesi

fenerbahçe vs yılmaz vural


fenerbahçe ağır yaralı, deplasman galibiyeti alamamış ve ligin sonuncusu kocaelispor oynuyor. hani kocaelispor da pek iyi değil zaten. fenerbahçe için yaralarını sarabileceği güzel bir maç diyebiliriz. ama saha kenarına bir bakıyoruz kocaelispor'un yeni teknik direktörü yılmaz vural. şimdi işler değişir tabi ki. yılmaz vural'ın fenerbahçe ile oynadığı maç klasik lig maçı olmaktan öteye gider. yılmaz vural-fenerbahçe maçı olur o maç.

18 ekim 2008 gecesi izmit'te oynanan kocaelispor-fenerbahçe maçı da öyle bir maç oldu. yılmaz vural iyi motive etmiş takımını. öyle ki fenerbahçe kalecisi volkan aut atışını kısa oynayamayacak şekilde pres var kocaelispor'da. vural oyuncusunu çağırıyor ve tv ekranına bizlerin orta okul ve lisede yaptığı taktik kağıdına benzer bir kağıtta oyuncusuna taktik verilken görülüyor. işte budur yılmaz vural. 2.yarı ise yılmaz vural'ın daha çok devreye girdiği anlardır. kamera sık sık yılmaz vuralı çeker. sakatlanan oyuncusu yerine alacağı oyuncu için, 1 dakikada 3 kez fikir değiştirir ve 3 kez taktik anlatır. aragones'te farkında olmadan bu heyecana ortak olur. uğur'u çıkarıp yerine deniz'i koymayı düşündüğü anda uğur golü atar. deniz ve tercüman hocayı dinlemeyi bırakıp gole sevinirken, aragones deniz'i dürter, ''dinle oğlum bişi anlatıyorum burada''.

dakikalar 90+6 yı gösterdiğinde fenerbahçe'nin golü gelir. o an yaşanan heyecan nasıl bir heyecansa 50 yaşında ki adamın 12 yaşındaki çocuk gibi verdiği tepkiyi görürsünüz. öyle bir maçtı işte bu maç. insan istiyor ki faik çetiner ile bizim stadyum hala eski heyecanıyla devam etsin bu maçın klibini çıkarsın.

Hiç yorum yok: