4 Ocak 2009 Pazar

Yazık Olur


Juventus'un Barcelona'ya Messi için 75 milyon Euro'luk teklif götüreceği haberlerini okuduk yakın zamanda. Doğruluğundan emin değilim. Bugün ise Juventus'un Messi'yi transfer edebilmek için Buffon'u gözden çıkarabileceği yazılmış aynı kaynaklarda. Yazık olur diyorum. Dikkat edin 'değmez' değil 'yazık olur' diyorum. Zira ne Barcelona bahsi geçen miktarlara Messi'yi bırakır ne de Buffon'un satışı Messi'nin fiyatını çıkarır. Peşinen söyliyim, ben haberin doğruluğunda değil mantık hatasındayım ben. Tahminim Manchester City'nin Buffon'a 75 milyon Euro bonservis bedeli önermesiyle alakalandırılmaya meyilli bir haber yapılmış. Ama hikayenin biraz daha geliştirilmeye ihtiyacı var.

5 yorum:

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

city buffon a 75 milyon euro vermez hayatta abi manyak mı bunlar adamın yaşıda gelmiş.Kaleci mi yok.Messi de aynen 75 e bırakılmaz.Messi'yi anca kontratda yazan serbest kalma maddesinde ki parayla alırsın o da 200 civarıdır sanırım.Ayrıca o madde sadece ispanyol klüpleri için geçerli diye biliyorum

GK dedi ki...

Buffon için 75 Milyon Dolar olayı biraz kolpa gibi,Man.City kalesi için Shay Given düşünülüyormuş.O kadar parayı yar etmezler Juve'ye.

Adsız dedi ki...

Takim 2. lige dustugunde kacanlardan degil, mucadeleye devam edenlerdendir Buffon. Ayip edilir gozden cikartilirsa.

Her Yol Roma dedi ki...

asılsız bi uydurmaca haber işte, çok ciddiye alınmaması lazım.

İlker Yılmaz dedi ki...

marco crupi kim lan :)